Videóstalálkozó
Videóstalálkozó

DoggyAndi

DoggyAndi

DoggyAndi

Játékvideó-készítő

Sziasztok, Andi vagyok! Valószínűleg a youtube-on néhányan hallottátok már ezt a mondatot tőlem, most viszont írásban szeretnék nektek egy kicsit bemutatkozni. 2013 januárjában töltöttem fel az első Minecraftos videómat a YouTube csatornámra, a DoggyAndi - GamePlay-re. Azóta számtalan más játék is megfordult a csatornámon, ezek közül talán a legismertebbek a Sims 4, LIS, Stardew Valley, és a Red Lantern. A YouTube videózás mellett aktívan streamelek is sok más játékot jelenleg a Trovo oldalamon, ahol aktívan, napi szinten tudunk beszélgetni, közösen játszani! A játékok mellett természetesen sok más dolog is érdekel, fontos számomra az állatvédelem, illetve a két kis szőrgombócom Maszat és Masni is fontos szerepet játszanak az életemben.

Videós termékek

A találkozók helyszínén lehetőséged van beszerezni a kedvenc videósod saját márkás termékeit, illetve különböző relikviákat is!

Webshop

Ha lemaradtál a legutóbbi találkozón valamelyik termékünkről, akkor lehetőséged van utólag is megrendelni a webshopunkból!

Videóstalálkozó ajándékok Videóstalálkozó ajándékok Videóstalálkozó ajándékok

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/memcached.so: undefined symbol: igbinary_serialize

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: