Videóstalálkozó házirend

Házirend, tudnivalók

 1. A rendezvény teljes ideje alatt, a helyszín házirendje érvényes.
 2. Minden helyszínen értékesített ajándéktárgyat készpénzzel és bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni.
 3. Jegyvásárlás az eseményen való részvételhez kötelező. Minden esetben kell, ha be szeretnének jönni, akár csak kísérőnek, hiszen a terem ülőhely kapacitása véges.
 4. Normál jegyet vásárolni elővételben vagy előzetes regisztráció után, VIP jegyet Csak elővételben lehet vásárolni, a helyszínen nincs külön jegyértékesítés.
 5. Normál jeggyel be lehet kísérni a VIP jegyes gyermek látogatót.
 6. A program az előzetesen meghirdetett kiírásokhoz képest megváltozhat, a szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!
 7. Az online kifizetett jegy árát visszatéríteni csak abban az esetben áll módunkban, ha a rendezvény ideje előtt legalább 3 munkanappal emailben ezt jelzik nekünk. Megértésüket köszönjük.
 8. Az online előre lefoglalt jegyet kifizetni és átvenni kizárólag a rendezvény napján lehet a szervezőktől annál a felvonásnál, amire a belépőjegy szól.
 9. Teltházas rendezvényre se telefonon keresztül se emailben nem tudunk külön jegyet adni. Kérjük megvásárolt vagy lefoglalt jegy nélkül ne jöjjön el erre a találkozóra, mert nem fogjuk tudni beléptetni. Köszönjük.
 10. Ha egy találkozóra már csak VIP jegy vásárolható, az azt jelenti, hogy NORMÁL - kísérő jegyet oda venni nem lehet. Kérjük ha ez nem megfelelő, egy másik időpontot keressen, mert külön kérés alapján sem fogunk tudni az ilyen előadásokra eladni NORMÁL - kísérő jegyet, csak VIP-t.

NORMÁL JEGY - belépési tudnivalók!

 1. Amennyiben a rendezvényre csak és kizárólag NORMÁL jegyet vásárol - azaz nem egy VIP jegyhez kísérő jegyként veszi meg - a rendezvényre a NORMÁL bejáraton tud bejönni!
 2. A NORMÁL JEGYnél elképzelhető a SORBAN ÁLLÁS mivel sokan a helyszínen fogják fizetni a belépőjegyet.
 3. A színpadi programot egy dedikálás - közös fotózás követi, először a VIP jeggyel rendelkező vendégek találkoznak a videósokkal utána pedig a NORMÁL jeggyel rendelkező vendégek.
 4. Dedikálás és közös fotózás mind a két jegytípusnak van.

Hogyan vegyél részt a dedikáláson?

 1. Kérjük a sorban várakozz.
 2. A telefonodon legyen kikapcsolva a vaku.
 3. A telefonodon ellenőrizd, hogy van-e elég tárhely.
 4. A fényképező módnál kérjük kapcsold ki az időzítőt ( 5, 10, 15 másodpercről a visszaszámlálást ).

A dedikáláson mindenki sorra fog kerülni, így amennyiben nem szeretnél sorban állni, nyugodtan foglalj helyet. Amennyiben a helyszín és az idő engedi, a dedikálás alatt TOMBOLÁVAL is szórakoztatjuk a közönséget, amivel értékes nyereményeket lehet nyerni.

A dedikálás - videós találkozó alatt kérjük vedd figyelembe, hogy a videósok is emberek: a teljes előadás és dedikálás időtartama alatt NEM mennek ki WC-re, nem esznek és ezek ellenére a legjobb tudásuk szerint odafigyelnek minden egyes látogatóra ezek mellett a videósok egy találkozón reggel 08:00-tól kezdenek és este 20:00-ig dolgoznak, ami 12 óra. Emellett utaznak még a helyszínre 2 - 3 - 4 órát is akár.